PREDSJEDNIŠTVO HDZ 1990 U SARAJEVU – PORTAL KOCKICE <

PREDSJEDNIŠTVO HDZ 1990 U SARAJEVU

Danas, 11. srpnja 2014. godine održana je 20. sjednica Predsjedništva HDZ-a 1990 u Sarajevu.

Ključna tema sjednice Predsjedništva HDZ-a 1990 bila je potvrda izbornih listi, ali i druge teme vezane za pripremu za predstojeće, listopadske izbore.

Nakon ozbiljnih analiza i anketa provedenih od strane nezavisnih agencija te informacija sa terena koje predsjedniku HDZ-a 1990 Martinu Ragužu daju velike šanse u utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda,  Predsjedništvo HDZ-a 1990 je dodatno potvrdilo stav konvencije HDZ-a 1990 „BUDUĆNOST se gradi SADA“ da je gospodin Martin Raguž kandidat HDZ-a 1990 za člana Predsjedništva BiH.

Također, nakon što su predstavljene liste za sve razine, Predsjedništvo HDZ-a 1990  je jednoglasno usvojilo iste te konstatiralo kako kandidati na listama zadovoljavaju sve potrebne kriterije. Također, konstatirano je kako su liste za sve razine sačinjene od kandidata koji imaju kvalitet, potporu među biračima, kredibilitet da istinski pronađu odgovore na probleme sa kojima se ljudi u našoj zemlji suočavaju, te kapacitet da provedu u djelo program kojeg je predsjednik Martin Raguž prezentirao na konvenciji „BUDUĆNOST se gradi SADA“ pred auditorijem od 1 300 članova i simpatizera, a koji je uz erupciju oduševljenja jednoglasno prihvaćen.

Izvadak iz programskog govora predsjednika Raguža možete pročitati na sljedećem linku:

http://www.hdz1990.org/vijesti/konvencija-buducnost-se-gradi-sada-govor-martina-raguza/

IZVOR: hdz1990.org

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

BiH U VRHU PO BROJU KORISNIKA KOKAINA

Read Next

2CELLOS OBJAVILI NOVI SPOT

Follow On Instagram