<

VELIKO MANDŽINO SRCE

 

foto:Boris Kovacev
foto:Boris Kovacev

Večeras oko 20 sati branitelje nasipa u Slavonskom Brodu posjetio je Mario Mandžukić, hrvatski nogometni reprezentativac koji je prve nogometne korake učio u brodskoj Marsoniji. Mario je najprije posjetio mjesto Gunju gdje je dovezao sa sobom dva kombija potrepština za stradale stanovnike, a u Slavonski Brod dovezli su jedan kombi tj. sveukupno 6 tona pomoći.

– Došao sam biti primjer drugima i da pomognem koliko mogu. Slika ovdje sve govori i vidim da nije lako, ali ako mogu dati podršku moje je da to učinim. Ti ljudi navijaju za nas kada igramo pa onda i ja mogu njih podržati i navijati da oni budu dobro. Sreo sam i neke svoje prijatelje koje nisam dugo vodio i drago mi je da su dobro – rekao je Mandžukić koji je na novinarski upit hoće li se možda reprezentativci ujediniti i organizirati neku veću akciju prikupljanja pomoći, rekao je da on na to ne može utjecati, ali da bi volio kada bi se to dogodilo.

foto: Boris Kovacev
foto: Boris Kovacev

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

DAN ŽALOSTI U BiH

Read Next

MJEŠTANI TOPČIĆ POLJA : “Naš život je ovdje završen, nemamo gdje više”

Follow On Instagram