<

ZAHVALNICA HKD NAPREDAK ZENICA

donacija3Zahvaljujemo se našoj dragoj Anamariji Odak iz Mostara, koja je za naš portal dala sljedeću izjavu: “Hvala u ime cijele ekipe koja se aktivirala u akciji “Budi čovjek”, naša draga predsjednica Borka Herceg-Lukenda (Ljubuški),Mladenka Dedić-Perković (Livno),Marina Raguž (Mostar),mojim Dragani,Maji,Ivoni…i Mara Andelic (Rama) ,Helena Paponja (Čapljina) samo neki od predstavnika, svim Brotnjacima, ljudima dobre volje u cijeloj Hercegovini.Šaljem vam veliki pozdrav i nastavljamo dalje.

Veliku zahvalu upućujemo i našoj Blanki Matić koja je bila kontakt osoba i koja je koordinirala ovim projektom, koji je uspješno realiziran.

VIŠE SLIKA POGLEDATI OVDJE

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

PRIOPĆENJE

Read Next

UDRUŽENJE GRAĐANA ZA BORBU PROTIV ŠEĆERNE BOLESTI ZENICA

Follow On Instagram