<

ZAVRŠNI SKUP HDZ-a 1990 U MOSTARU: “BiH JE PODVUKLA CRTU”

Danas je u Mostaru održan završni skup HDZ-a 199o na stadionu “Kantarevac”. Skupu su nazočili kandidati i članovi ove stranke iz mnogih dijelova BiH. Skupu je nazočilo i četrdeset kandidata i članova ove stranke iz Zenice predvođeno predsjednikom ŽO  HDZ-a 1990 Ze- Do županije i OO HDZ-a 1990 Zenica.

Skup je otpočeo puštanjem bijelih golubova kao znakom mira, koji su poletjeli  uz poruku Martina Raguža kako je vrijeme da zauvijek podvučemo crtu pod ratove, podjele i sukobe. „Vrijeme je da stvaramo bolju i sretniju budućnost naše zemlje za sve njene narode, građane i ljude koji tu žive“, poručio je kandidat za člana Predsjedništva Martin Raguž na završnom skupu HDZ-a 1990 u Mostaru.

IMG_3331Martin Raguž je iz Mostara poručio : U svakom dijelu BiH treba pokrenuti razvoj, ova zemlja vapi za razvojem i projektima, nažalost nemamo projekte prekogranične suradnje, IPA fondova. Hoćemo li ovu ogromnu priliku od 600 milijuna eura propustiti, ako na ovim izborima izaberemo trenutno stanje. Vrlo je važno da znate da nema lakih obećanja da će se nastavit zaduživanje iz fonda MMF-a, ali i to nam neće biti dovoljno, ukoliko se sadašnja politika očuva na vlasti. Mladim ljudima , na koje smo ponosni, poručujem večeras, otvorili smo vam vrata u stranci, iskoristite tu šansu jer trebate kao nova politička generacija preuzeti liderstvo u ovoj zemlji  u korist sebe i svoje budućnosti. Dva dana prije izbora pozivam vas da date doprinos  promjeni u korist svih nas i u korist naše budućnosti.  Pozivam sviju da  budete budni i od nedjelje ujutro zaštitimo, u 24 sata, regularnost izbora. Niti jedan glas nismo kupovali, niti činili nevažećima. Poštujemo sve druge stranke u demokratskom izbornom procesu. Štitimo regularnost izbora i neka se poštuje volja naroda i neka narod odluči tko će upravljati dalje”.

šoko

 

Miroslav Šoko, kandidat za županijsku skupštinu Ze- Do županije, u razgovoru za portal Kockice, istaknuo je : ” Večeras smo nazočili kao OO HDZ-a 1990 Zenica veličanstvenom skupu u Mostaru, gradu u kojem je podvučena crta. Zenica je svoju crtu podvukla konvencijom 20. rujna 2014. i jasno dala do znanja da na krilima mladih, obrazovanih ljudi, želimo graditi pravedniju i bolju budućnost za sve nas. Želimo podvući crtu pod dvadeset godina nefunkcionalne vlasti i želimo omogućiti svima da žive život dostojanstven jednog čovjeka. Do sada nismo sudjelovali u županijskoj vlasti, a na općinskoj razini, dokazali smo da uz mnogo truda možemo učini dosta toga, ali vrijeme je da podvučemo crtu jer se budućnost gradi sada. Ta gradnja počinje od 12. listopada kada ćemo krenuti, nadam se, u gradnju budućnosti, na čelu s HDZ 1990.

 

GALERIJA SLIKA

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

PORUKA BIRAČIMA OO HDZ 1990 ZENICA

Read Next

EKSKLUZIVNO: INTERVJU SA GIULIANOM

Follow On Instagram