<

Braniteljske udruge zeničkog HVO-a položile vijence povodom blagdana Svih svetih

Braniteljske udruge proizašle iz domovinskoga rata grada Zenice posjetile su spomen obilježja stradalih pripadnika zeničkog HVo-a u zeničkim naseljima Podbriježje i Janjac, gdje su uz prisustvo don Vlatka Rosića odali počast poginulim braniteljima povodom katoličkog blagdana Svih svetih.

Na sam blagdan u 15. i 30h na centralnom spomen obilježju u Crkvicama služena je sveta Misa, koju je predvodio don Anto Dominković, a prije samog misnog slavlja položeni su vijenci na spomen obilježju. U svojoj propovijedi vlč. Dominković naglasio je važnost očuvanja uspomene na naše poginule branitelje, koji su se borili za našu slobodu i ostanak na našim ognjištima.

Fotogalerija

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Ante Ramljak predstavio plan ozdravljenja Agrokora

Read Next

Misno slavlje u okviru 71. redovitog zasjedanja BK BiH

Follow On Instagram