<

Vrhbosanski nadbiskup kard. Puljić vjernicima uputio poruku ohrabrenja

U četvrtak 19. ožujka vrhbosanski nadbiskup Vinko kard. Puljić vjernicima je uputio poruku ohrabrenja u vrijeme širenja “koronavirusa” napominjući ih kako treba sačuvati pouzdanje u Boga.

Vinko kard. Puljić je u poruci podsjetio kako su ograničena javna okupljanja i druženja kako bi ljudi zaštitili jedni druge, te je zbog toga i on donio odluku da se ne slave mise s narodom. Dodao je kako vjernici mogu slušati misu putem radija ili televizije i iskoristiti vrijeme kako bi se posvetili čitanju Božje riječi. 

KT

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Potvrđena dva nova slučaja koronavirusom, po jedan u Zenici i Bihaću

Read Next

Ukop vlč. Mire Bešlića bit će u Derventi

Follow On Instagram