Obavljene zadnje pripreme za 9. zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora

By

Danas je u Mostaru održana 22. zajednička sjednica Predsjedništva i Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora kojim je predsjedao predsjednik dr. Dragan Čović, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

U priopćenju stoji da su Predsjedništvo i Glavno vijeće HNS-a na održanoj sjednici razmatrali tijek priprema veznih za održavanje 9. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora, koje će se održati u petak, 04. lipnja 2021. godine u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, s početkom u 11.00 sati.

Također, na sjednici su voditelji odbora podnijeli izvješće te se raspravljalo o dokumentima koje će biti pred izaslanicima 9. zasjedanja HNS-a.

-Izaslanici Hrvatskog narodnog sabora u petak bi trebali izglasati Rezoluciju. Rezolucija će se oslanjati na dosad donesene dokumente HNS-a, koji upozoravaju na višestruko preglasavanje Hrvata, konstitutivnog naroda u BiH. Rezolucija između ostalog, poziva na nužne promjene i dogovor, izvršavanja političkih dogovora i napredovanja prema vanjskopolitičkim ciljevima BiH, priopćeno je./HMS/

You may also like

Hot News