Božićni malonogometni turnir u Areni Zenica – konačan poredak

By

VI. tradicionalni Božićni malonogometni turnir zeničkih župa,

Gradska Arena zenica, 29. Prosinca 2013.

U Gradskoj Areni Zenica 29.prosinca 2013, održan je VI. tradicionalni Božićni malonogometni turnir zeničkih župa.

Bili smo svjedoci dobre atmosfere, kvalitetne igre, sadržajnog programa i solidne posjećenosti. Najmlađi sportisti/nogometaši su nas zabavili i nasmijali svojom igrom (duše drage, za njih je teren ipak bio malo preeeveelik). Mali karatisti su nas oduševili svojom borbenošću, mažoretkinje KŠC sv. Pavao ovaj događaj su učinile još svečanijim, kao i folklorna skupina župe BZ BDM Crkvica.

Novo Nebo je zagrijalo atmosferu rock obradama božićnih pjesama, i baš smo guštali 🙂 ! Turnir su organizirali zajednička koordinacija hrvatskih i katoličkih institucija grada Zenice, a na svečanom otvorenju prigodnim riječima obratili su se općinski načelnik gosp. Husejin Smajlović, općinski vjećnik i predsjednik HDZ 1990 Zenica, gosp. Zdenko Kolak, te don Vladimir Pranjić, župnik župe „Sv. Josip“ Zenica.

Mi ćemo se samo kratko osvrnuti na zadnju finalnu utakmicu između naših župa sv.Ilije i župe Crkvica. Bilo je tu svega; borbene igre, padova, penala, vatrenog navijanja, nervoze, dokazivanja… na kraju u fer i korektnoj igri, pobjedila je župa BZ BDM Crkvica s rezultatom 7:6 i to nakon izvođenja penala (Nakon regularnog dijela rezultat je bio 2:2). Nakon turnira, svi su se sudionici, iz svih ekipa, složili s ocjenom da je ove godine usitinu pobijedila najbolja ekipa, te da je ovo bio do sada najbolje organiziran turnir.

Predstavnici župe Sv. Ilije Proroka, su osvojili zasluženo II. mjesto, i neizmjerno smo ponosni i na njih, posebno zbog izuzetno kvalitetno pruženog otpora u finalu favoritiranoj ekipi župe Crkvica.

Naravno, čestitke upućujemo i ostalim igračima, koji su uistinu priredili izvanredno sportsko nadmetanje.

III.mjesto je osvojila župa Klopče pobijedivši u utakmici za treće mjesto ekipu HKD Napredak Zenica.

Vidimo se i iduće godine!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News