Izabrano novo rukovodstvo HKD Napredak podružnica Zenica

By

U KŠC Sv.Pavao Zenica u subotu 6 veljače 2021.godine održana je izvanredna izborna skupština podružnice HKD Napredak Zenica.

Skupštinu je otvorio dosadašnji v.d.predsjednik Dražen Čolić te nakon pozdrava gostima dao prijedlog dnevnog reda na izjašnjavanje. U svojstvu gosta članove skupštine pozdravio je predsjednik HKD Napredak gosp. Nikola Čiča, u svom obraćanju istaknuo je kako je Napretkova podružnica Zenica veoma bitan dio Društva te se iskreno nada da će je nova uprava društva dovesti na nivo koji zaslužuje. Skupštini je nazočio i predsjednik Napretkove glavne podružnice u Tuzli gosp.Ivica Kovačević

 

 

 

 

 

 

Obraćajući se nazočnima dosadašnji v.d.predsjednik Dražen Čolić istaknuo je uspjehe Društva kroz proteklo vrijeme te se zahvalio Upravi koja je djelovala u istom sastavu punih osam godina zahvalivši im se na predanom radu i podršci koju su pružali Napretkovoj podružnici Zenica svih ovih godina.

Na Skupštini je usvojeno financijsko izvješće i izvješće o radu te je nakon provedenog izbornog procesa konstatirano da će novi Upravni odbor činiti: don. Davor Topić dopredsjednik, Dražen Čolić dopredsjednik ,Darija Gelić, Suzana Piragić, Katarina Kikić, Zoran Kustura, Igor Krezić i Miroslav Šetka.

U Nadzorni odbor Izabrani su: Anita Paurić , Anja Brnić i Dražen Kustura.

Također je izabran i novi predsjednik Upravnog odbora , a riječ je o don.Vlatku Rosiću ravnatelju KŠC Sv.Pavao Zenica i dugogodišnjem članu HKD Napredak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predsjednik HKD Napredak Nikola Čiča nakon održane skupštine posjetio je  prostorije Napretkova Šahovskog kluba Zenica koje su uz financijsku pomoć Ministarstva Civilnih poslova renovirane.

You may also like

Hot News