SV. NIKOLA UVESELIO MALIŠANE U HKD NAPREDAK ZENICA

By

Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” Zenica već jedno desetljeće uveseljava najmlađe sugrađane zeničkih župa povodom blagdana Svetog Nikole. Prigodni program uz podjelu paketića organiziraju članovi Upravnog odbora “Napredak”, na čelu sa tajnikom Draženom Čolićem i predsjednikom društva Miroslavom Šokom, kao i koordinacijom zeničkih katoličkih i hrvatskih institucija.

Povodom ovog blagdana razgovarali smo sa tajnikom društva g. Draženom Čolićem, koji je istaknuo : ” Hrvatsko kulturno društvo Napredak nastoji već cijelo jedno desetljeće uveseliti svu katoličku djecu našega grada podjelom prigodnih paketića povodom blagdana Svetog Nikole. Ove godine podjela paketića uz prigodnu predstavu naših glumaca iz BNP-a Miroljuba i Anđele, vrši se u dva termina. U prvoj grupi dijele se paketići za djecu župa Sveti Ilija i Sveti Josip, a u drugoj grupi dijele se paketići za djecu iz župa Crkvice, Klopče i Čajdraš. Ove godine podjelit će se 310 paketića. Ovim putem moram se zahvaliti i svim našim dugogodišnjim sponzorima bez kojih ne bismo mogli pripremiti ove poklone. ”

Manifestacija povodom Svetog Nikole je prvi događaj, u bogatom mozaiku događaja povodom Božićnih dana koje organiziraju Napredak i koordinacija katoličkih i hrvatskih institucija grada Zenice.

GALERIJA SLIKA (KLIKNUTI OVDJE)

You may also like

Hot News