<

U Konjicu još četiri slučaja koronavirusa

U Konjicu su registrirane četiri nove osobe zaražene koronavirusom, potvrdila je gradska Služba Civilne zaštite.

“Tijekom dana 23. ožujka 2020. godine uzeti au uzorci od 14 osoba s područja općine Konjic koji su testirani na koronavirus. Od 14 testiranih, 10 uzoraka je negativno dok su četiri pozitivna”, navode iz Civilne zaštite Konjic.

Neslužbeno se doznaje da su slučajevi povezani s klasterom “Igman”, a koji je nastao 11. ožujka kada je u Konjicu proslavljanja 70. godišnjica postojanja tvornice streljiva i oružja “Igman”.

Tako se broj oboljelih na području HNŽ-a popeo na 22, 15 je potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom u Konjicu, a 7 u Mostaru./HMS/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

13 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Republici Srpskoj

Read Next

Milićević: Sve što je hitno FBiH će nabaviti; Mandić: Imamo dovoljno testova, stiže još

Follow On Instagram