<

BOŽIĆNO DARIVANJE STUDENATA FRANJEVAČKOG STUDENTSKOG DOMA

Dvadeset studenata Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Sarajevu, na čelu s predsjednikom doma fra Josom Oršolićem organiziralo je božićno darivanje studenata.  Projekt je osmišljen na način da je svaki student, koji se uključio u ovaj program, izvukao kuvertu s citatom iz Biblije, a potom je napisao svoje ime, te istu poruku vratio u kuvertu. Potom je uslijedilo izvlačenje kuverata od strane studenata koji su trebali svaki dan pomoliti se za osobu koju su izvukli, te toj osobi dana 22. prosinca pokloniti dar za Božić. No nitko nije znao tko je koga izvukao, kako bi darivanje bilo što zanimljivije.

Samo darivanje održano je 22. prosinca 2014. u TV sali FSD-a u Sarajevu, s početkom u 20.00. Druženje je otpočelo pjevanjem najljepših božićnih pjesama. nakon čega je predsjednik FSD-a fra Joso Oršolić uputio nekoliko prigodnih riječi zahvalivši se studentima koji su se priključili ovom projektu, uz želju da se dogodine ovo omasovi i da pređe u tradiciju. Svim studentima zaželio je sretan Božić, a potom je uslijedio darivanje. Nakon darivanja nastavljeno je druženje uz čašicu razgovora.

GALERIJA SLIKA

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

BOŽIĆNI KONCERT NAJBOLJIH HRVATSKIH TAMBURAŠA

Read Next

MLADI VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE SKUPILI 6.000KM ZA FILIPA BLAŽEVIĆA

Follow On Instagram