<

WhatsApp testira opciju koja omogućuje brisanje poslane poruke

Koliko se samo puta dogodilo da smo nekome poslali poruku na WhatsApp i da smo sekundu kasnije odmah zažalili što smo napravili jako veliku glupost zbog toga što se u toj poruci nalazi nekakva budalaština od teksta. Ako je vjerovati glasinama koje je u svijet pustio Mashable, WhatsApp je upravo ovakvim vrstama svojih korisnika odlučio pružiti drugu šansu.

Naime, navodno je u tijeku testiranje mogućnosti brisanja, odnosno uređivanja poslanih poruka putem WhatsAppa. Naravno, jednom kada je poruka pročitana ona se više ne može niti mijenjati niti brisati, ali uređivanje je moguće do mile volje prije nego što primatelju dođe pred oči.

Ova se opcija trenutno testira u beta verzijama Androida i Appleovog iOS-a, a objavljeni screenshotovi pokazuju kako će primatelji izbrisane/uređivane poruke dobiti obavijest da je pošiljatelj mijenjao ili izbrisao poruku što možda nekima neće biti potpuna utjeha.

Osim ove opcije testira se i još jedna koja je slična Snapchatovim pričama. Umjesto samog statusa kojeg korisnici danas objavljuju na ovom servisu, oni će u budućnosti moći objaviti i fotografiju koju će moći uređivati, odnosno crtati po njoj, a ta će „priča“ nestati 24 sata nakon objave.

Također, testira se i treća opcija koja se odnosi na dijeljenje lokacije te će korisnici unutar grupnog razgovora moći s drugim osobama dijeliti trenutnu lokaciju na kojoj se nalaze. Nažalost, još uvijek se zna hoće li ove nove opcije biti implementirane u rad WhatsAppa.

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

U odgoju djece opasno je izjednačiti rad i zaradu

Read Next

Papa traži zaštitu Hrvata u BiH

Follow On Instagram