Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije – PORTAL KOCKICE <

Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije

Ljubavnu scenu bih odigrala s Tomom Hardyjem, otkrila nam je glumica iz serije ‘Na granici’ Petra Kraljev, koja je Pravni fakultet zamijenila glumačkom karijerom.

Sve češće me ljudi prepoznaju na ulici i zovu imenom iz serije – Mirela, rekla je glumica Petra Kraljev, koja u seriji ‘Na granici’ glumi zgodnu i zanimljivu djevojku Mirelu Butigan. Splitsku glumicu ljubitelji naših serija pamte i po ulozi Nere Vidić u seriji ‘Zlatni dvori’, a uskoro priprema i novi film.

– Kada imam snimanje, dižem se u četiri ujutro, ponavljam tekst, odlazim na set i snimamo do kasno navečer, a za ulogu se pripremam tako da jako puno skupljam energije i strpljenja – objasnila je glumica.

Petra se prošle godine i zaručila na romantičnom putovanju Italijom. Rekla je kako je njen sadašnji zaručnik Nikola Reljić bio jednostavan – kleknuo je i zaprosio. No, u 24 pitanjima je otkrila kako planovi za vjenčanje još uvijek ne napreduju.

– Split je život, a Zagreb je posao – rekla je glumica, koja zbog snimanja serija često provodi vrijeme u našem glavnom gradu.

Za idealnu ljetnu destinaciju ipak nije odabrala mjesto na našoj obali, već Kubu. No, priznaje i da ne želi ostati živjeti u Hrvatskoj.

izvor:24sata.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

ĆIRO DOŽIVIO NESREĆU ‘Sine, pokupio me automobilom, jako me udario…’

Read Next

Prikupljena sredstva za kupovinu nove kuće obitelji Đurić

Follow On Instagram