Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije

By

Ljubavnu scenu bih odigrala s Tomom Hardyjem, otkrila nam je glumica iz serije ‘Na granici’ Petra Kraljev, koja je Pravni fakultet zamijenila glumačkom karijerom.

Sve češće me ljudi prepoznaju na ulici i zovu imenom iz serije – Mirela, rekla je glumica Petra Kraljev, koja u seriji ‘Na granici’ glumi zgodnu i zanimljivu djevojku Mirelu Butigan. Splitsku glumicu ljubitelji naših serija pamte i po ulozi Nere Vidić u seriji ‘Zlatni dvori’, a uskoro priprema i novi film.

– Kada imam snimanje, dižem se u četiri ujutro, ponavljam tekst, odlazim na set i snimamo do kasno navečer, a za ulogu se pripremam tako da jako puno skupljam energije i strpljenja – objasnila je glumica.

Petra se prošle godine i zaručila na romantičnom putovanju Italijom. Rekla je kako je njen sadašnji zaručnik Nikola Reljić bio jednostavan – kleknuo je i zaprosio. No, u 24 pitanjima je otkrila kako planovi za vjenčanje još uvijek ne napreduju.

– Split je život, a Zagreb je posao – rekla je glumica, koja zbog snimanja serija često provodi vrijeme u našem glavnom gradu.

Za idealnu ljetnu destinaciju ipak nije odabrala mjesto na našoj obali, već Kubu. No, priznaje i da ne želi ostati živjeti u Hrvatskoj.

izvor:24sata.hr

You may also like

Hot News