<

MIROSLAV ŠKORO POMOGAO SLIJEPOM DJEČAKU

foto:PIXSELL
foto:PIXSELL

Kralj tamburice kaže da su mu djeca najdraža publika jer su iskrena i ne može ih se prevariti. Mališane mu je osobito drago vidjeti u prvim redovima na koncertima.

Prepoznao me je čim mi je čuo glas. Prvo sam mu pustio svoje pjesme koje obožava, a onda smo se prebacili na školski program, kaže Miroslav Škoro (51).

Kralj tamburice, kojem danas izlazi novi album “Putujem sam”, rekao je da su mu djeca najdraža publika jer su iskrena i ne može ih se prevariti. Kad je čuo da slijepi dječak, koji zna sve njegove hitove, zbog straha od slušalica ne može pratiti posebnu audionastavu, pjevač ga je odlučio posjetiti.

– Nadam se da je danas među najboljim učenicima – dodao je Škoro.

Osobito mu je drago vidjeti mališane u prvim redovima na koncertima. To mu je veliki poticaj.

– Sviramo kasno te iako im duša i tijelo spavaju, oči su im otvorene jer čekaju tu omiljenu pjesmu. Najčešće je to balada ‘Milo moje’ – kaže Škoro. 

IZVOR: 24sata.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

SVATOVI U ŽELJI ZA LIJEPOM SLIKOM ZAVRŠILI U VODI

Read Next

POGLEDAJTE SVE EPIZODE EMISIJE “KOCKA,KOCKA,KOCKICA”

Follow On Instagram