Rođeni su na isti datum i godinu u istoj bolnici, a na kraju su se i vjenčali

By

Jessica Gomes i Aaron Bairos su se upoznali 2007. godine u srednjoj školi u Tauntonu, Massachusettsu zahvaljujući zajedničkim prijateljima i uskoro je između njih dvoje planula ljubav

Kako otkriva People, par isprva uopće nije znao za ovu nevjerojatnu slučajnost, a nedugo nakon početka veze su otkrili kako su rođeni istog dana, godine i to u – istoj bolnici.

Nevjerojatno, ali istinito, Jessica i Aaron su se rodili 28. travnja 1990. godine u bolnici “Morton” u Tauntonu, Massachusettsu. Jessicina baka je za uspomenu izrezala obavijest o rođenju svoje unučice iz novina i sudeći po tome, ona i Aaron su bili jedine bebe koje su te subote došle na svijet u svom rodnom gradu.

Da cijela priča nije laž uvjerili su se oboje kada su krenuli u autoškoli i vidjeli identične datume rođenja na dokumentima. Danas su proslave njihovih rođendana uvijek povod za odličnu zafrkanciju, a najčešće slave zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima.

Nakon osam godina veze, par se odlučio izreći sudbonosno ”Da”i ovaj neobičan slučaj okolnosti upotpuniti prekrasnom ljubavnom pričom.

You may also like

Hot News