promo

Bulić i Ivančić pjesmom zovu Hrvate nazad u Domovinu

By

Do sad su se dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori, Mate Bulić i Josip Ivančić, sretali na mnogim nastupima, a pjesma ‘Na livade rosa pala‘ im je prva suradnja…

Pjevači Josip Ivančić (38) i Mate Bulić (61), ‘okrunjeni’ za princa i kralja dijaspore, snimili su duet ‘Na livade rosa pala’ koji će mnogim Hrvatima, posebice u dijaspori, kako kažu, izazvati suzu u oku.

– Veliki broj mojih prijatelja je zbog potrage za boljim životom iselilo u inozemstvo, no svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u domovinu. Srce mi je puno kada vidim krcate trgove, kafiće i parkove naših navijača diljem Hrvatske i inozemstva koji iz petnih žila navijaju za našu reprezentaciju – kaže Ivančić.

Dodaje kako poziva sve Hrvate u tuđini da nose Hrvatsku u srcu i da se jednog dana vrate i stvore novu i bolju budućnost na hrvatskoj zemlji među svojim ljudima.

Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, aranžman Branimir Mihaljević, a pjesma govori o muškarcu koji žali za odlaskom iz domovine te nadi da će se jednom vratiti.

You may also like

Hot News