<

Četiri kandidata ispunjavaju uvjete natječaja za direktora SIPA-e

Neovisni odbor Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine na sjednici utvrdio je da od ukupno pet pristiglih prijava četiri ispunjavaju uvjete Javnog natječaja za provođenje procedure izbora kandidata za direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Kandidati, čije prijave ispunjavaju uvjete konkursa, pristupit će intervjuu pred Odborom odmah nakon što nadležni organi Odboru dostave rezultate provjera koje će biti obavljene u skladu sa zakonom. K znanju je primljena Informacija o posjeti članova Neovisnog odbora SIPA-i, navedeno je u priopćenju Neovisnog odbora. Mediji su tijekom dana objavili da su prijave na natječaj poslali aktualni direktor SIPA-e Perica Stanić, kojem mandat ističe 5. studenog, direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum, bivši direktor Sipe Goran Zubac i policijski službenik iz Trebinja Žarko Laketa, kao i Njegoš Jovanović, policajac iz Banje Luke, čija je prijava odbačena.

izvor:vecernji.ba

Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/vijesti/cetiri-kandidata-ispunjavaju-uvjete-konkursa-za-direktora-sipa-e-1347389 – www.vecernji.ba

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Marchelo nastupio u HKD Napredak Zenica

Read Next

U Livnu svečano obilježen Dan branitelja

Follow On Instagram