<

Govor Zlatka Dalića koji morate poslušati

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, sudjeluje na trodnevnom nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu. Dalić je u petak održao inspirativno predavanje o važnosti sporta kao hrvatskog izvoznog proizvoda kroz prizmu velikog uspjeha naše reprezentacije na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a njegov govor je oduševio okupljene.  
‘Ja sam svoj san doista ostvario u Hrvatskoj. Nismo mi napravili ništa revolucionarno, samo smo pojednostavili stvari i mislim da je to recept za još veći iskorak naše zemlje’, istaknuo je izbornik Dalić, dodajući kako je bilo najvažnije stvoriti tim koji zajedno diše za isti cilj
‘Mnogo važnije od srebra, mi smo uspjeli postići to da je i u percepciji naših ljudi Hrvatska tijekom Svjetskog prvenstva bila najljepša zemlja za život, a takva bi trebala biti i u svim ostalim danima tijekom godine. Do našeg najvećeg rezultata u povijesti došli smo upravo na taj način, pozitivom i vjerom u uspjeh‘, rekao je Dalić.  
‘Jedino kroz zajedništvo i pozitivnu klimu možemo živjeti svoj san u Hrvatskoj’, zaključio je.

‘Ako netko može pričati o uspjehu onda je to Zlatko Dalić. Ako negdje treba pričati o uspjehu onda je to na Nacionalnom savjetovanju o poduzetništvu. Hvala ti Zlatko! Vrijedilo je poslušati’, poručeno je hrvatskom izborniku nakon njegova govora.

croexpress.eu

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Viktor Orban povukao podršku Weberu za čelnika Europske komisije

Read Next

Nemjerljiv doprinos dr. Ivana Bagarića u borbi bh. Hrvata za jednakopravnost

Follow On Instagram