Hrgović pred borbom života? Ako pobijedi borba za naslov prvaka mu je izvjesna

By

Eddie Hearn, jedan od najvažnijih ljudi u boksu i menadžer Filipa Hrgovića plasirao je veliku vijest u intervjuu za Boxing Social.Novinar je pitao Hearna hoće li se Alen Babić boriti protiv Hrgovića, a on je bez imalo skrivanja bio jasan. Želja mu je da se Hrgović bori protiv Daniela Duboisa, sjajnog 23-godišnjeg britanskog borca.

Dubois je pet godina mlađi od Hrgovića i velika je boksačka nada, a ako se borba uskoro dogovori to bi bio Hrgoviću najveći izazov u dosadašnjoj karijeri, a pobjeda protiv elitnog borca plasirala bi ga vjerojatno u borbu za naslov prvaka svijeta teške kategorije.

‘Hrgović je TOP 5 boraca svijeta’

Hearn je malo primirio Alena Babića koji silno želi borbu protiv Hrgovića, no neće je dobiti.

“To je velik meč dva Hrvata. To bi se trebalo održati na nekom od stadiona. To je velika stvar. Ali, slušajte, Filip Hrgović je borac za vrh svijeta. Definitivno jedan od TOP 10 teškaša, možda i po vještini TOP 5. On se mora boriti protiv Daniela Duboisa. To bi bio sjajan meč između dva mlada teškaša. Ali vratimo se na Babića i Hrgovića. Ne bih to rekao Babiću u lice, ali smiri se, trebaju ti još desetorica prije Hrgovića”, zaključio je Hearn.

Tko je Daniel Dubois?

You may also like

Hot News