KŠC “Petar Barbarić” Travnik nastavlja aktivnosti u okviru projekta Koračajmo zajedno

By

Katolički školski centar “Petar Barbarić” Travnik, kao partner Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih “Ivan Pavao II.”, na interkulturalnom projektu Koračajmo zajedno, bio je dio završnog programa predstavljanja rezultata projekta.

Program, koji se održao u Sarajevu, okupio je mlade edukatore, voditelje mladih te predstavnike škola koji su tijekom akademske 2019./2020. godine sudjelovali na aktivnostima projekta.

Djelatnici KŠC “Petar Barbarić” Alen Gudalo, voditelj projekata Centra i Tanja Lešić, profesorica njemačkog jezika, bili su dio ovog projekta tijekom protekle godine te su sudjelovali na predstavljanju rezultata u Sarajevu.

Projekt je kroz prethodnu godinu okupio mlade na studijskim posjetima i putovanjima, radionicama u školi te online radionicama i susretima s vjerskim liderima. Učenici su imali priliku posjetiti kulturno-povijesne znamenitosti Bosne i Hercegovine, ali i upoznati vršnjake iz drugih škola. Temeljni cilj projekta jest pridonijeti razvoju dijaloga među mladima u zemlji i pomoći mladima u prepoznavanju zajedničke kulturne baštine u Bosni i Hercegovini.

Projekt Koračajmo zajedno i ove školske godine nastavlja sa svojim aktivnostima koje će biti usklađene s postojećim mjerama usljed pandemije COVID-19 virusa./centralna.ba/

You may also like

Hot News