<

Mario Ančić oduševio na Wimbledonu

Mario Ančić igrao je na meču legendi ovogodišnjeg izdanja Wimbledona. Njegovi potezi podsjetili su na sjajne trenutke njegove karijere koja je prije osam godina prerano prekinuta…

Neka ovo ne bude tužan dan, odlazim uzdignute glave, kao čovjek koji se nikada nije predao, rekao je na emotivnom prekidu karijere nekada 7. tenisač svijeta, Mario Ančić.

Današnjim je izdanjem na Wimbledonu opet otvorio razmišljanja “što bi bilo kad bi bilo” i je li Mario trebao biti novi Goran Ivanišević. Nažalost, to nikada nećemo saznati. Ipak, potezi kojima je Mario danas oduševio publiku Wimbledona vrijedni su divljenja, prenosi 24 sata. 

foto: Julian Finney

Mušketir s Firula, kako je dobio nadimak, sudjelovao je u meču legendi na Wimbledonu. On je u igri parova zaigrao zajedno s Waynom Blackom i pobijedio Jamiea Delgada i Johathana Marraya 2-0 u setovima (7-6, 6-4).

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Kultni ‘Simpsoni’ se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Read Next

Školske sestre franjevke proslavile 90. obljetnicu djelovanja u Bosni

Follow On Instagram