<

MARIO MANDŽUKIĆ SE EKSPRESNO VRAĆA NA EUROPSKE TRAVNJAKE!? Tri mjeseca nakon iznenađujućeg transfera velikan pokazao interes za hrvatskog napadača

Ukoliko je za vjerovati napisima pojedinih turskih medija Mario Mandžukić mogao bi se ekspresno vratiti na europske nogometne travnjake.

Naime, Fanatic navodi kako je interes za 33-godišnjeg hrvatskog napadača pokazao istanbulski velikan – Bešiktaš.

Mandžukić je od prosinca prošle godine član katarskog Al-Duhaila u čije je redove stigao nakon što je otpisan u Juventusu, klubu u čijim je redovima proveo četiri godine.

Navodi se kako u Bešiktašu spremaju ponudu za Mandžukića,ali da bi hrvatski napadač morao pristati na osjetno slabije financijske uvjete nego li ih je imao u Juventusu i nego li ih sada ima u Al-Duhailu.

Koliko konkretno iznosi Bešiktaševa ponuda i koliku bi plaću Mandžo imao u slučaju transfera, zasad se ne spominje.

Ukoliko se kojim slučajem transfer realizira Mandžukić bi na ljeto mogao postati suigrač Domagoja Vide…/jutarnji.hr/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Krizni stožer Republike Hrvatske: Novih 36 zaraženih, deset bolesnika na respiratoru

Read Next

Riječ provincijala fra Joze Marinčića franjevcima Bosne Srebrene i vjernicima

Follow On Instagram