<

Od sutra nema nastave u Zeničko-dobojskoj županiji

Na osnovu preporuke Kriznog štaba ZDŽ, Ministarstvo za obrazovanje znanost, kulturu i sport ZDŽ, donijelo je odluku o obaveznom obustavljanju nastavnog procesa i pohađanja Programa obaveznog predškolskog odgoja i obrazovanja radi djelovanja, suzbijanja i širenja corona virusa.

Obustavlja se nastavni proces u svim osnovnim i srednjim školama, kao i svim organizacionim jedinicama i pridruženoj članici Univerziteta u Zenici, počev od 12.03.2020. godine do daljnjeg.

Svi radnici odgojno-obrazovnih ustanova, obavezuju se da redovno dolaze na posao i izvršavaju zadatke prema uputama rukovodnog osoblja, a u skladu sa daljnim preporukama Kriznog štaba ZDŽ.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Završena sjednica Zastupničkog doma PSBiH, bez rasprave o točkama dnevnog reda

Read Next

Papa poručio svećenicima: „Drastične mjere nisu uvijek dobre“

Follow On Instagram