Održane športske igre HVIDRA-e Zeničko-Dobojske Županije

By

U subotu 12. kolovoza 2017.  održane su tradicionalne športske igre HVIDRA-e Zeničko Dobojske Županije. U igrama su sudjelovale podružnice iz : Zenice, Žepča, Vareša, Kaknja, Usore i Teslića – Komušine.

Domaćin natjecanja bio je predsjednik ŽO HVIDRA-e HB g. Pero Lujić, koji je ujedno i otvorio natjecanje. Natjecanjima je prisustovalo više od 100 članova ovog Udruženja na razini Ze- Do Županije: HVIDRA Zenica, HVIDRA Usora, HVIDRA Kakanj, HVIDRA Teslić, HVIDRA Žepče.

Naime, natjecanje je organizirano u slijedećim disciplinama: ribolov, streljaštvo, viseće kuglanje, boćanje, stolni tenis, pikado i ribolov. Natjecateljski dio programa zatvorili su ministar za braniteljska pitanja Ze-Do Županije Fahrudin Čolaković, kao i predstavnik Hrvata u Skupštini Ze-Do Županije Ivo Tadić. Gospodin Čolaković primio je posebno priznanje za doprinos u organizaciji ŠNIDOR-a Ze-Do Županije.

Predstavnici HVIDRA-e Zenica osvojili su prvo mjesto u šahu, gdje je pobjedu odnio Miroslav Dujak. Božo Puđa i Zdravko Ramljak činili su ekipu zeničke HVIDRA-e osvojivši prvo mejsto u boćanju, a Zdravko Ramljak bio je i najbolji pojedinačni natjecatelj u boćanju. Prvo mjesto u ukupnom poretku osvojili su članovi HVIDRA-e Žepče, dok su drugoplasirani bili članovi HVIDRA-e Usora, a treće mjesto osvojili su članovi HVIDRA-e Zenica.

  1. GALERIJA SLIKA

You may also like

Hot News