<

Peta godišnjica od smrti Petra Pandže, predsjednika Udruge ratnih dragovoljaca HVO-a Zenica

U organizaciji Udruge dragovoljaca domovinskog rata HVO-a Zenica za vikend je na groblju Carica u Busovači obilježena peta godišnjica smrti Petra Pandže, predsjednika ove Udruge.

Pokojni Petar Pandža, dragovoljac Domovinskog rata, bio je predsjednik Udruge u tri mandata, bio je veoma angažiran kako u podružnici tako u svim ustrojbenim razinama Udruge. Nažalost nakon svih bitaka, koje je prošao u Domovinskom ratu, u miru je izgubio život nesretnim slučajem, preminuo je od posljedica prometne nesreće.

U znak sjećanja na pokojnog Petra Pandžu, njegova obitelj, prijatelji, članovi Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Zenice, Busovače i Travnika posjetili su njegov spomenik na groblju Carica u Busovači.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Gastro fest uz Dan općine Orašje okupio 22 ekipe u pripremi fiša i čobanca

Read Next

Plenković o odluci Komisije: Ovo je veliki europski uspjeh Hrvatske, ne želim o datumu

Follow On Instagram