Poruka podrške i blizine kardinala Puljića papi Franji

By

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik BK-a BiH Vinko kard. Puljić uputio je 8. srpnja riječi podrške papi Franji koji se oporavlja nakon operativnog zahvata u rimskoj bolnici “Gemelli”.

U njoj je kazao kako s velikim zanimanjem i pozornošću putem sredstava društvenih komunikacija prati informacije o Papinom oporavku nakon operativnog zahvata. “Uzdajući se u Božju providnost i stručnost medicinskog osoblja, koje za Vas brine, nadam se da ćete se čim prije oporaviti i vratiti svojim obvezama upravljanja Katoličkom Crkvom”, poručio je među ostalim vrhbosanski nadbiskup.

“U ovim trenucima želim Vam prenijeti pozdrave i molitve, ne samo svoje, nego i u ime svih katolika u BiH, njihovih biskupa i svećenika, redovnika i redovnica, a – vjerujem – i velikog broja vjernika Vrhbosanske nadbiskupije, ali i svih drugih stanovnika Bosne i Hercegovine, koji su u lipnju 2015. i sami doživjeli Vašu prisutnost u Sarajevu te u Vama prepoznali iskrenog prijatelja. Često ste nas pozivali na molitvu za Vas, a u ovim izazovnim vremenima vjerujem da iz nje crpite snagu”, zaključio je kardinal uz izraze poštovanja i pozdrava.

D. K., KT

You may also like

Hot News