Potrebna pomoć obitelji Đurić iz Travnika čija je kuća u potpunosti izgorjela u požaru – PORTAL KOCKICE <

Potrebna pomoć obitelji Đurić iz Travnika čija je kuća u potpunosti izgorjela u požaru

Obiteljska kuća Marka Đurića potpuno je izgorjela u požaru, koji se dogodio u nedjelju 22. rujna u večernjim satima u selu Kula općina Travnik. Požar na obiteljskoj kući najvjerojatnije je izazvao kvar na električnim instalacijama.
U kući su živjeli Marko i Katarina Đurić sa svoja tri maloljetna sina koji su učenici osnovne škole. Obitelj Đurić je u požaru ostala bez svega što su imali. Đurići trenutno imaju privremeni smještaj, ali se nadamo da će se uz našu pomoć ubrzo vratiti u svoj dom i zimu dočekati pod krovom svoje kuće.

Unesrećenoj obitelji u ovom trenutku je potrebno doslovno sve, odjeća, obuća, školski pribor za đake, građevinski materijali za kuću.

Ovim putem apeliramo na sve ljude koji su u mogućnosti da na bilo koji način daju svoj doprinos što bržem renoviranju obiteljske kuće.

U pomoć obitelji priključio se i mladi frizer Ivan Šoko koji će svoju zaradu donirati za pomoć obitelji. Stoga , posjetite firzerski salon Šoko u prizemlju Franšiznog centra u Vitezu i sudjelujete u ovoj humanitarnoj akciji.

Za novčanu pomoć obitelji Đurić uplate možete vršiti na sljedeći račun:

Raiffeisen banka
Broj računa: 1613000090729102
Ime i prezime: Katarina Đurić
Adresa: Kula b.b. Travnik

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

POZNATI GRADOVI: UEFA odlučila gdje će se igrati finale Lige prvaka naredne tri godine

Read Next

Sezona gradskog grijanja u Zenici počinje 15. listopada

Follow On Instagram