<

Ronaldo će svoje hotele pretvoriti u bolnice…

Uz to što ih pretvara u bolnice po potrebi, sve će biti besplatno za korištenje, a legendarni Portugalac na sebe je preuzeo i troškove svog liječničkog i ostalog osoblja u njima.

Nakon što je prije par dana dao emotivnu poruku javnosti, Marca javlja kako je Cristiano Ronaldo odlučio pretvoriti svoj lanac hotela u bolnice za potrebe liječenja zaraženih korona virusom.

Ronaldo je otišao iz Italije te je sada u Madeiri gdje se nalazi u karanteni. Italija je trenutno žarište korona virusa broj jedan, a u stopu je prati Španjolska u kojoj je Ronaldo godinama igrao za Real Madrid.

Ipak, s obzirom na to da se većina hotela u njegovom vlasništvu nalazi u njegovom rodnom Portugalu, pomoć će pružati upravo tamo.

Portugal je u subotu imao 169 slučajeva osoba zaraženih korona virusom, a iako situacija i dalje nije eskalirala, brojka se penje iz dana u dan. No Ronaldovu dobročinstvu tu nije kraj. Hoteli, odnosno bolnice, bit će besplatne za korištenje za sve zaražene, a Ronaldo će na sebe preuzeti i troškove plaćanja svih zaposlenih liječnika i osoblja u istima. 

izvor:24sata.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Truba koja je dirnula Italiju: Susjede ‘počastio’ koncertom

Read Next

Vlada FBiH proglašava stanje nepogode

Follow On Instagram