<

ŠOKANTNA ODLUKA FIFA-E Upozorili Subašića zbog majice posvećene preminulom prijatelju

faH

faH

Krovna svjetska nogometna organizacija odredila je u četvrtak kaznu HNS-u od 70 tisuća franaka zbog “marketinškog incidenta” za vrijeme utakmice protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Nogometni savez je kaznila Disciplinska komisija FIFA-e zbog toga što su navodno tijekom utakmice pili pića proizvođača koji nisu potpisali ugovor s FIFA-om.

No šokantno je upozorenje koje su iz svjetske nogometne organizacije poslali Danijelu Subašiću. Subašić je upozoren zbog majice s likom Hrvoja Ćustića, njegovog prijatelja koji je tragično preminuo za vrijeme igranja u Zadru.

Subašić već godinama tako odaje počast svom velikom prijatelju koji je tragično preminuo prije deset godina, ali FIFA kaže kako je na taj način prekšio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

direktno.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

KARDINAL VINKO PULJIĆ UPOZORIO ‘Nekima odgovara da je Hrvata i BiH što manje’

Read Next

SUZE ZLATKA DALIĆA ‘Ne plačem često, ali imam zašto plakati, Hrvatska je u polufinalu, a favoriti i veliki frajeri otišli su doma’

Follow On Instagram