Trener svih trenera teško bolestan? Počeo se opraštati: Zbogom, moji Slovenci

By

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević u teškom je zdravstvenom stanju. U intervjuu za slovenski Sport Klub kazao je kako je loše i oprostio se od Slovenaca i Slovenije.

Novinari jednog sportskog portala su ga kontaktirali  o nadolazećoj utakmici Hrvatske i Slovenije, koja se 7. rujna igra u Splitu. U razgovoru im je rekao da je teško bolestan te se oprostio od njih.Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je.

Veoma sam pesimističan”, naveo Blažević.Ćiro Blažević boluje od raka. Bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011. godine. Sedam godina ranije imao je operaciju prostate. Usprkos tome što je pobijedio dva raka, opaka bolest sada se vratila.

You may also like

Hot News