Besplatna pravna pomoć “Kava s pravnikom”

By
Logo_of_the_HDZ_BiH.svg.png

Gradski odbor Zenica

“Kava s pravnikom”

Obavještavamo Vas, da će  Gradski odbor HDZ BIH Zenica, u narednom periodu organizirati aktivnost pod nazivom “Kava s pravnikom”, koja će se održavati jednom mjesečno u prostorijama Hrvatskog  doma “Kralj Tomislav” Zenica. 

“Kava s pravnikom” je prilika da u razgovoru sa stručnjakinjom u oblasti ljudskih prava, zabrane diskriminacije, pravosuđa i uprave,gđom Burić Vanjom, saznate kako pristupiti rješavanju određenog pravnog problema koji imate.

Također Vas sa zadovoljstvom informiramo da će u ovoj aktivnosti sudjelovati i stručnjakinja u oblasti privrednog prava i imovinsko-pravnih odnosa.

Budite slobodni javiti se, kako bismo Vam svojim znanjem i iskustvom pomogli u rješavanju pravnog pitanja koje Vas muči ili Vas uputili na pravu adresu tijela nadležnog za postupanje po određenim pravnim pitanjima.

Navedena aktivnost sprovodit će se besplatno.

Shodno navedenom pozivamo sve da se svakim radnim danom, u periodu od 9 do 13 jave u Tajništvo HDZ-a BIH u Hrvatskom domu “Kralj Tomislav” osobno ili putem telefona: 032 409 456 ili emaila: hdzzzenica@yahoo.com, kako bismo prikupili informacije o zainteresiranim osobama, koje će blagovremeno biti obaviještene o datumu održavanja ove aktivnosti.  

                                                                     Predsjednik Gradskog odbora HDZ BIH Zenica

                                                                                                Miroslav Šoko

You may also like

Hot News