Bjelica dao zadnju riječ: Hvala navijačima na sjajnoj podršci!

By

Nakon što se neko vrijeme pričalo o tome, u četvrtak je Nenad Bjelica i službeno raskinuo ugovor s Dinamom. ‘Modri’ su dogovorili sporazuman raskin s trenerom koji se od kluba i navijača oprostio na svoj način.

Hvala igračima, stručnom stožeru, liječnicima, fizioterapeutima, ekonomima i svim ostalima s kojima sam dijelio sve dobro i loše u zadnje dvije godine. Hvala navijačima na sjajnoj podršci… Život ide dalje…Samo jako, poručio je Nenad Bjelica nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s zagrebačkim Dinamom.

Nakon rasprave od tri i pol sata u službenim prostorijama na Maksimiru, sve je bilo riješeno. Dinamovo kormilo preuzet će netko drugi, a Nenad Bjelica traži novi brod. S Dinamom je u dvije godine napravio velike uspjehe, osvajao je hrvatsku ligu i Kup, a s Dinamom je nakon praktički pola stoljeća prezimio u Europi.

No, i njegovoj je priči na ‘modroj’ klupi došao kraj. Korona virus zaustavio je sportska natjecanja, igrači Dinama su ipak pristali na smanjenje plača, dok će Bjelica nakon svega dobiti dio ugovora koji je trebao odraditi, ali zbog sporazumnog raskida to neće napraviti. Oprostili su se od njega igrači te navijači čiji je bio miljenik.

– Kao i u svakom odnosu, imali smo uspone i padove, ali smo se uvijek izdignuli i zadržali međusobno poštovanje. Ostat ćete u sjećanju kao trener koji me je najviše naučio o stvarima na terenu, ali i van njega. Hvala Vam na svemu, sretno u budućnosti i srest ćemo se opet – poručio je Bruno Petković.

Klupu Dinama bi prema svim naznakama trebao preuzeti dosadašnji trener Dinama II Igor Jovičević, dok bi na njegovo mjesto trebao bivši trener Gorice Sergej Jakirović ili sadašnji trener Istre, Ivan Prelec.

izvor:24sata.hr

You may also like

Hot News