<

Bojan Bogdanović donirao 50 tisuća dolara mostarskoj bolnici za nabavku respiratora

Najbolji hrvatski košarkaš, Mostarac Bojan Bogdanović odlučio je donirati 50.000 dolara Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za nabavku novog respiratora, stoji u priopćenju SKB Mostar.

”U ime SKB Mostar, svih pacijenata o kojima skrbimo, iskreno hvala Bojanu i njegovoj obitelji s nadom da će i drugi, koji su u mogućnosti, slijediti primjer društveno odgovornog ponašanja sada kada je svaka pomoć više nego dobrodošla”, poručili su iz mostarske bolnice.

Bojan Bogdanović igra sezonu života u Utah Jazzu, a zbog pandemije koronavirusa sezona u NBA ligi do daljnjega je prekinuta. Podsjećamo, upravo Bogdanovićev suigrač Rudy Gobert prvi je pozitivan NBA košarkaš u NBA ligi nakon čega je ubrzo otkriveno da je pozitivan i Donovan Mitchell, glavna zvijezda Jazza i All-star igrač./HMS/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Umro je Branko Cikatić (65) legendarni ‘hrvatski tigar’…

Read Next

13 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Republici Srpskoj

Follow On Instagram