<

Bundesliga se nastavlja 9. svibnja

Njemačka Bundesliga nastavit će se 9. svibnja i to bez nazočnosti gledatelja s maksimalno 300 osoba na stadionu, tvrdi magazin Der Speigel.

Der Spiegel tvrdi da je imao uvid u dokument koji je na 41 stranici sačinio Njemački nogometni savez  u suradnji s zdravstvenim vlastima, a sadrži pravila koja moraju omogućiti njemačkom nogometu da se na teren vrati od 9. svibnja, naravno bez publike na stadionima.

U ovom sigurnosnom protokolu opisane su planirane mjere organiziranja dvoboja unatoč pandemiji korona virusa pa tako nema više zajedničkog izlaska na teren, nema više djece koja ih prate na terenu, a niti maskota klubova. Ukinuta su rukovanja i grupne fotografije, a medijsko praćenje utakmica će također biti strogo kontrolirano, s ograničenim brojem novinarskih mjesta. U hotelima u kojima će boraviti klubovi vrijedit će stroga zdravstvena pravila.

U Njemačkoj su prvenstva zaustavljena 13. ožujka. 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

MMF uplatio BiH 330 milijuna eura

Read Next

‘NAPRAVIT ĆEMO PRAVI ŠOU, OČEKUJEM 15 DO 20 MILIJUNA EURA. SVAKE GODINE!’ Damir Mišković progovorio o novom velikom koraku za HNL

Follow On Instagram