Dogovorena deblokada 700 kamiona iz Hrvatske ka BiH – PORTAL KOCKICE <

Dogovorena deblokada 700 kamiona iz Hrvatske ka BiH

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić i ministar unutarnjih poslova Hrvatske Davor Božinović dogovorili su deblokadu 700 kamiona na način da će ih hrvatska policija, nakon obvezne medicinske trijaže, sprovesti ka BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj i drugim državama.

“Na ovaj način bit će omogućeno normalna opskrba stanovništva i gospodarstva svih spomenutih država “, priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Telefonski razgovor Radončića i Božinovića je dio konsultacija i komunikacije svih ministara sigurnosti i unutarnjih poslova u regiji da bi se omogućila deblokada 700 kamiona s robom.

“Ovaj režim treba, kako je dogovoreno od svih ministara sigurnosti i unutarnjih poslova, trajno ostati”, navodi se u priopćenju./HMS/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Vlč. Anto Ledić-Nema te zemaljske vlasti koja će mi zatvoriti crkvu!

Read Next

Truba koja je dirnula Italiju: Susjede ‘počastio’ koncertom

Follow On Instagram