<

Duvnjak razočaran i ponosan: ”Gubili smo četiri razlike, ali smo se vratili i poveli”

Hrvatski kapetan i najbolji igrač Europskog prvenstva Domagoj Duvnjak nije skrivao tugu nakon poraza od Španjolske u finalu Eura.

Najbolji igrač Europskog rukometnog prvenstva Domagoj Duvnjak nije mogao sakriti tugu nakon poraza od Španjolske u finalu Eura. 

“Ja sam pretužan, ali čestitam ekipi na fantastičnoj borbi”, kazao je nakon izgubljenog finala u Stockholmu od Španjolske kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.

U finalu Europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske s 20:22 upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava.

Duvnjak je prije finala proglašen za najboljeg igrača prvenstva, a u finalu je zabio pet golova.

“Ja sam pretužan, teško mi je sada išta reći. Danas smo gubili s četiri razlike, vratili smo se i poveli, ali smo potom primili dva glupa gola i razbranili njihovog vratara. Sve je nakraju otišlo na stranu Španjolske. Nažalost, nismo imali koncentracije u finalu”, kazao je Duvnjak./gol.hr/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Hrvatska nakon lude drame i četiri produžetka ušla u finale!

Read Next

27. obljetnica stradanja Hrvata Dusine

Follow On Instagram