HKD Napredak raspisao natječaj za dodjelu stipendija

By

Središnja uprava Hrvatskog kulturnog društva (HKD) “Napredak” raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije iz Napretkovog fonda za stipendiranje i sveučilište “Ivo Andrić – Vladimir Prelog” za akademsku 2019./2020. godinu.

Ove godine HKD “Napredak” dodijelit će 43 stipendije studentima dodiplomskih i postdiplomskih studija, odlučeno je na sjednici Središnje uprave Napretka iz koje navode da se detalji natječaja mogu pronaći na njihovoj službenoj web stranici. Članovi Središnje uprave na sjednici su razmatrali i informaciju o pripremama tradicionalne manifestacije “Napretkovi Božićni dani 2019.”, o čijem će programu javnost biti uskoro informirana.

Bilo je riječi i o Hrvatskom narodnom godišnjaku za 2020. godinu, čije se tiskanje očekuje do konca studenoga, te o Napretkovom kalendaru za 2020., koji je završen i spreman za tisak. Na sjednici je usvojen Poslovnik o radu Središnje uprave te razmatran Prijedlog nacrta Programa rada Središnje uprave, kao i informacija o aktivnostima Povjerenstva za gospodarstvo.

Predsjednik Napretka Nikola Čiča upoznao je članove Središnje uprave sa službenim posjetima i sastancima s predstavnicima političkog i javnog života te posjetima Napretkovim podružnicama., priopćio je Ured za informiranje HKD-a “Napredak”./vecernji.ba/

You may also like

Hot News