<

Izbornik Srbije: Želio bih da Hrvatska zbog ovih navijača ode do zlata

zbornik rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić nakon poraza od Hrvatske pohvalio je Kauboje i hrvatske navijače. 

“Svih 60 minuta igrati u istom ritmu protiv jedne takve momčadi kao Hrvatska je jako teško. Trošili smo se i u obrani i da stvorimo prilike. Dozvolili smo previše presječenih lopti Duvnjaka koji je uvlačio moje igrače u lijevak. To se ne smije dogoditi. Na kraju smo iskontrirani na račun tih izgubljenih lopti, ali mislim da smo pokazali srce. Igrali smo zbog nas samih, ova momčad nije kućna varijantna reprezentacije nego želi igrati bez straha protiv svakoga. Znam da im je sada teško, ali pokazano nije dovoljno da bismo otišli dalje”, rekao je Peruničić.

Poslao je poruku Hrvatskoj.

“Želim baš zbog navijača da uspiju otići do zlata, a želio bih da se to dogodi i nama, da ne ostanemo sami kakvi smo bili ovdje u Grazu”, prenose SN.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Hrvatska pobijedila Srbiju: Veliki preokret na krilima sjajnog Duvnjaka i čudesnog Šege!

Read Next

Branko Schmidt snimio dokumentarni film o Ivi Gregureviću

Follow On Instagram