Junakinja pjesme Bijelog dugmeta “Selma” s Bebekom proslavila 90. rođendan – PORTAL KOCKICE <

Junakinja pjesme Bijelog dugmeta “Selma” s Bebekom proslavila 90. rođendan

Frontmen grupe “Bijelo dugme”, pjevač Željko Bebek (73), popularnu pjesmu “Selmu” otpjevao je ženi u koju je preminuli pjesnik Vlado Dijak bio zaljubljen.

Iako je Dijak preminuo još 1988. godine, pjesma o Selmi i dalje se emitira na radio postajama, a mnogi su se obožavatelji pitali postoji li Selma u pravom životu.

Bebek je u nedjelju predvečer na društvenim mrežama podijelio fotografiju te izazvao oduševljenje obožavatelja. Naime, pjevač se fotografirao pored Selme koja je danas proslavila 90. rođendan.

Moja draga Selma proslavila devedeseti rođendan… Sretan rođendan od srca, napisao je Bebek ispod fotografije na kojoj ispijaju šampanjac.

Vladina i Selmina ljubavna priča počinje davne 1945. godine kad su se upoznali. Selma je prije nekoliko godina u emisiji “Osmi kat” progovorila o njihovim počecima.

Imala sam tad 16 godina. Ja sam ležala s curama na travi, a Vlado je s dečkima ležao nasuprot. Čupkao je travu i stalno me pogledavao. Izgleda da se odmah zainteresirao za mene, a kasnije smo se sretali na korzu. Jednom me sreo s koferom pa mi je nosio kofer. Išli smo na stanicu i onda mi je pomogao da uđem u vlak. U tom je vlaku bio polupan prozor, a on mi je onda rekao: “Selma, ne naginji se kroz prozor”, izjavila je Selma te priznala kako voli pjesmu koja nosi njezino ime.

Ipak, Vlado nikad nije priznao da je zaljubljen u Selmu pa je za njom patio pune četiri godine.

Priznala je da ovu pjesmu jako voli, ali da joj u početku nitko nije vjerovao da je pjesma posvećena njoj, pišu 24sata.hr

On se nikad nije izjasnio, samo me gledao, rekla je./HMS/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

SLAVEN BILIĆ ISPISAO POVIJEST I POSTAO PRVA ŽRTVA NOVOG NOGOMETNOG PRAVILA, SKANDIRALI MU I NAVIJAČI To što je sudac napravio Hrvatu još nije viđeno..

Read Next

Koja je tajna mladolikog izgleda Vladimira Putina?

Follow On Instagram