Koja je tajna mladolikog izgleda Vladimira Putina? – PORTAL KOCKICE <

Koja je tajna mladolikog izgleda Vladimira Putina?

Ruski predsjednik Vladimir Putin u odličnoj je fizičkoj formi što voli i pokazivati svojim fotografijama na kojima je gol do struka, jaše na konju bez košulje ili izlazi iz rijeke, kupa se u ledenoj vodi. Dug san, pravilna prehrana, odricanje od alkohola, sport, kao i stil odijevanja, pomažu ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu da uvijek bude u formi, što vrlo često ističe.

Putin sa 66 godina izgleda nevjerojatno mladoliko, a mnogi bi se složili da izgleda i bolje nego prije desetak godina.

Ruski Batman

“Najaktivniji predsjednik koga je Kremlj ikad imao” strastveni je ljubitelj hokeja, ima crni pojas u džudu, zaljubljenik je u plivanje i planinarenje. Mediji ga često nazivaju alfa mužjakom, a procurilo je  u javnost da ga američki diplomati u prepiskama nazivaju Batman. 

Getty Images
Getty Images

Ne voli rano ustanje

Ruski predsjednik od djetinjstva je volio borilačke vještine, a to ga je zaštitilo od lošeg društva, pušenja i konzumiranja alkohola. Bivša supruga Ljudmila ga je opisivala kao radoholičara ali ruski predsjednik ne voli rano ustajanje. 

Kada ustane, odmah pošalje nekoliko neodložnih poruka, nakon čega ide u teretanu i na bazene. Za doručak većinom jede sir i kajganu, prepeličja jaja i sokove. Važnu ulogu u Putinovom imidžu igra i njegov stil odijevanja, a ljubitelj je talijanskih brendova odijela. Stručnjaci tvrde da je tajna njegove vječne mladosti u tome što on dugo spava, ne konzumira alkohol, pravilno se hrani i s vremena na vrijeme “pliva” u ledenoj vodi.

Reuters
Reuters

izvor: 100posto.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Junakinja pjesme Bijelog dugmeta “Selma” s Bebekom proslavila 90. rođendan

Read Next

SVEČANA AKADEMIJA U MOSTARU Danas obljetnica proglašenja Hrvatske Republike Herceg-Bosne

Follow On Instagram