Kultni ‘Simpsoni’ se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

By

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode

Foto: Bontonfilm

Animirana televizijska serija Simpsoni na ekranima je već trideset godina, a sada je njezina budućnost upitna. Naime, televizijska mreža Fox spaja se s Disneyjem, a Simpsoni već nekoliko godina ne ostvaruju prihode, već je njezino postojanje omogućavao novac od licenciranja, piše Variety. 

Zbog nadolazećeg spajanja, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox više neće dijeliti troškove svake epizode s američkom filmskom kompanijom 20th Century Fox pa će sada morati plaćati svaku epizodu sami. Problem što ne znaju hoće im se sada isplatiti, budući da godinama nije. 

Ukoliko ne nađu drugo rješenje, morat će zaustaviti emitiranje serije. Ako do toga dođe, Variety tvrdi da Disney ima mnogo opcija kada je riječ o Simpsonima, a jedna od njih je serija nastavi s emitiranjem na Disney Plus kanalu. Ipak, neki strani mediji tvrde da je moguće očekivati neku vrstu remakea Simpsonovih. 

24sata.hr

You may also like

Hot News