<

Kultni ‘Simpsoni’ se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode

Foto: Bontonfilm

Animirana televizijska serija Simpsoni na ekranima je već trideset godina, a sada je njezina budućnost upitna. Naime, televizijska mreža Fox spaja se s Disneyjem, a Simpsoni već nekoliko godina ne ostvaruju prihode, već je njezino postojanje omogućavao novac od licenciranja, piše Variety. 

Zbog nadolazećeg spajanja, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox više neće dijeliti troškove svake epizode s američkom filmskom kompanijom 20th Century Fox pa će sada morati plaćati svaku epizodu sami. Problem što ne znaju hoće im se sada isplatiti, budući da godinama nije. 

Ukoliko ne nađu drugo rješenje, morat će zaustaviti emitiranje serije. Ako do toga dođe, Variety tvrdi da Disney ima mnogo opcija kada je riječ o Simpsonima, a jedna od njih je serija nastavi s emitiranjem na Disney Plus kanalu. Ipak, neki strani mediji tvrde da je moguće očekivati neku vrstu remakea Simpsonovih. 

24sata.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

SARAJEVO Završena Skupština HKD Napredak, Nikola Čiča novi predsjednik

Read Next

Mario Ančić oduševio na Wimbledonu

Follow On Instagram