<

Ligu prvaka otvara protiv Atalante 18. rujna

Hrvatski nogometni prvak Dinamo svoj sedmi nastup u Ligi prvaka otvorit će 18. rujna na stadionu Maksimir protiv Atalante.

U 2. kolu Modri će 1. listopada gostovati na stadionu Etihad protiv engleskog prvaka Manchester Cityja, a potom slijedi dvostruki program protiv Šahtara. U 3. kolu Dinamo 22. listopada gostuje u Harkovu, a uzvrat je 6. studenog u Zagrebu.

U petom kolu, 26. studenog Dinamo će gostovati u Milanu na stadionu San Siro gdje će Atalanta igrati jer se njezin stadion renovira, a u posljednjem kolu 11. prosinca na Maksimir dolazi engleski prvak Manchester City.

U dosadašnjih šest nastupa u Ligi prvaka Dinamo nijednom nije prošao u nokaut fazu. U 36 odigranih utakmica Modri su ostvarili četiri pobjede, pet remija i 27 poraza uz gol-razliku 22:82.

izvor:hrt.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Sve što trebate znati o novoj suludoj ideji Britanaca

Read Next

US Open: Čilić u četiri seta preko Stebea do Isnera

Follow On Instagram