Ljubavna priča iz Hercegovine koja je dirnula mnogobrojna srca

‘Bog nas je spojio, jer smo toliko slični i razumijemo se i ništa nam nije prepreka’, kazala je Valentina

Ante i Valentina su prije nekoliko dana jedno drugome obećali vjernost do kraja života, a kratki video njihovog prvog plesa objavljen Facebooku, otopio je srca mnogih.

Ante Bošnjak s Maglica, Prozor-Rama, koji je preživio tešku prometnu nesreću, osam operacija i tri kliničke smrti, sreću je i novi život započeo s Valentinom Rezo iz Mostara, piše Rama-Prozor.info.

”S njom ne postoje nikakve prepreke. Zahvalan sam Bogu što je uz mene. Ne mogu izdvojiti koji mi je bio najsretniji dan s njom u ovih pet – šet godina, jer mi je svaki dan s njom sretan”, rekao je Ante.

”Određene situacije su nam samo izazov, ali nikada neuspjeh ili prepreka. I tako je od početka naše veze. Bog nas je spojio, jer smo toliko slični i razumijemo se i ništa nam nije prepreka niti problem u ostvarivanju naših želja”, kaže Valentina.

Njihova ljubav okrunjena je vjenčanjem u subotu 29. srpnja 2017., a njihova priča malo koga je ostavila ravnodušnim…

https://www.facebook.com/ante.pavlicevic/videos/10213439297274683/

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Prsten se iz udruge prometnuo u pokret koji gradi mostove između Hercegovine i Bosne

Read Next

BEŠLAGIĆ PREKINUO ŠUTNJU: Oglasio se i evo što poručuje javnosti

Follow On Instagram