<

Modrić: Zakomplicirali smo malo, protiv Slovaka idemo po pobjedu

Luka Modrić nije bio previše nezadovoljan propuštenom prilikom u Walesu, gdje je Hrvatska odigrala 1:1 i ostavila odluku o plasmanu na Europsko prvenstvo za zadnju utakmicu u skupini E. U Rijeci će našim reprezentativcima biti dovoljan i bod, no morat će to ostvariti bez stoperskog para Dejan Lovren – Domagoj Vida.

“Možda smo mogli i pobijediti. Mislim da je gol koji su zabili pao nakon sudačke pogreške. Nisam pogledao još video, ali mislim da je bio prekršaj. Nakon toga smo bili dominantnija ekipa, nismo stvarali konkretne šanse, ali mislim da smo mogli bolje. Što je tu je. Bod je dobar i držimo sve u svojim rukama”, rekao je Luka Modrić, prenosi Gol.hr.

Lovren i Vida sakupili su akumulirane žute kartone i propustit će krucijalni dvoboj protiv Slovaka u Rijeci.

“Definitivno će biti hendikep. No izbornik će definitivno naći druga riješenja”.

Na samom kraju utakmice Modrić je zbog snažnog udarca u mišić noge morao izaći s travnjaka, no čini se da nije ništa ozbiljno.

“Dobio sam koljenom u mišić. Sad malo više boli, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Trenutno boli, ali vjerujem da će biti dobro”.

Protiv Slovaka će, unatoč činjenici da je dovoljan i bod, Vatreni ići također na pobjedu.

“Nikad nismo igrali na bod. I večeras smo igrali na pobjedu, nismo je ostvarili, a protiv Slovačke opet idemo na pobjedu”.

Po tko zna koji put u kvalifikacijama općenito Vatreni ne uspjevaju riješiti ranije plasman na veliko natjecanje.

“Zakomplicirali smo malo. Šteta da nismo večeras dobili, ali bili smo bolji. Nije se ostvarilo, ali imamo novu meč-loptu kod kuće. Vjerujem u nas. U svakim si kvalifikacijama zakompliciramo stvari i do zadnjeg kola uvijek bude neizvjesno”, izjavio je hrvatski kapetan. 

Izvor:direktno.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

POLJSKA Vladajuća stranka vodi na izborima

Read Next

Humana gesta vlasnika Vujević company

Follow On Instagram