<

Na vječni počinak ispraćen Marijan Jelović, medicinar, profesor i bivši nogometaš

Na travničkom groblju Prahulje na vječni počinak ispraćen je Marijan Jelović.

Marijan Jelović preminuo je u 58.godini života, nakon teške bolesti.

Na posljednji ispračaj došlo ke nekoliko stotina građana, rodbine i prijatelja. Marijan je prije svega bio veliki čovjek, medicinski tehničar, koji je u najtežim uvjetima radio u ratnoj bolnici u Novoj Biloj, a kasnije i u novoj bolnici kao šef kiruške ambulante.

Radio je kao profrsor u medicinskoj školi, a u mladosti je bio nogometaš NK Mladost, gdje je kasnije radio i kao trener.

Neka ti je vječna slava.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

HUM središnja Bosna uredila šetnicu i proslavila uspješnu godinu rada

Read Next

U GRAZU ODRŽAN ‘DAN HRVATSKE 2019.’ Tugomir Majdak: Udruživanje poljoprivrednika učinit će Hrvatsku konkurentnijom na inozemnom tržištu

Follow On Instagram