Napravili su kuću od kontejnera da bi mogli živjeti bez kredita

By

Dok su planirali kako će ga napraviti, Dave je pretrpio veliko krvarenje u mozgu, što je zaustavilo sve na neko vrijeme, no od snova nisu željeli odustati. Jedva je čekao nastaviti s radovima

Istovremeno su ostvarili svoj san da žive slobodni od dugova i kredita, ali i da im dom bude jedinstven i pomalo umjetnički uređen.

Jaimie i Dave su kupili dva brodska kontejnera, jedan veći od 12 metara i drugi manji od šest metara. Spojili su ih u jedan prostor i gotovo sve u njemu su uredili sami.

Pogledajte koliko im je kućica prekrasna:

– Dolazili smo nakon posla i vikendom, svaki slobodni trenutak smo  koristili za gradnju i uređenje, i tako desetak mjeseci. Naporno smo radili i uspjeli – ispričala je Jaimie.

Sada žive okruženi prirodom. Ispred kuće imaju lijepo prostrano dvorište, povrtnjak, plastenik…

Dok su planirali kako će ga napraviti, Dave je pretrpio veliko krvarenje u mozgu, što je zaustavilo sve na neko vrijeme, no od snova nisu željeli odustati.

Bio je toliko nestrpljiv da nastavi s poslom na njihovoj kućici da je u bolničkom krevetu ponavljao: ‘Nemam ja vremena za ovo, moram završiti naš dom’.

Nastavili su sa planiranjem i gradnjom čim se on malo oporavio, a danas kaže kako mu je taj zadatak bio zapravo dio fizičkog i psihičkog oporavka.

Nisu spomenuli koliko su novca potrošili na kontejnere i materijal.

You may also like

Hot News