<

Nina Badrić progovorila o svojim modnim slabostima, robovanju trendovima i tome što misli o estetskim zahvatima

Iako posljednjih mjeseci naporno radi, nižući nastup za nastupom i osvajajući nagrade za svoj novi singl ‘Rekao si’, Nina Badrić je pronašla vremena za nas i u velikom intervjuu za tportal otkrila sve o svojim omiljenim modnim krpicama i beauty navikama te je s nama podijelila svoje mišljenje o odijevanju Hrvatica i podvrgavanju estetskim zahvatima, za koje se odlučuje sve više žena

Uvod za nju zaista nije potreban, no itekako ga je zaslužila. Nakon briljantne prethodne godine, koja joj je bila ispunjena brojnim rasprodanim koncertima diljem Hrvatske i regije, izbacivanjem novog singla i sudjelovanjem u showu ‘Zvijezde’, Nina Badrić ušla je u 2019. godinu sretnija no ikad. Njezin najnoviji singl ‘Rekao si’ proglašen je hitom godine prema odluci publike, brojeći preko 10 milijuna pregleda na YouTubea, a nedavno je slavila i pobjedu u kategoriji za glazbenika godine, ponijevši doma Večernjakovu ružu.

autor:tportal.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Hrga se ‘poklonila’ Hercegovcima i Bosancima: Dirljivom objavom zapalila društvene mreže

Read Next

U Orašju obilježena obljetnica utemeljenja Hrvatskoga vijeća obrane

Follow On Instagram