NOGOMETNI VELIKAN DOVODI NIKU KOVAČA? Potvrdili da su održali sastanak s Hrvatom

Niko Kovač trenutno je trener Eintrachta

Jupp Heynckes odlazi iz Bayerna, a nogometni velikani trebali bi do kraja travnja objaviti ime novog trenera. Vrlo je izgledno da će na to mjesto doći trener Eintrachta, Niko Kovač.

Da ovo nisu samo glasine potvrdio je sportski direktor kluba i prijatelj Nike Kovača, Hasan Salihamidžić. Kazao je da je održan sastanak s Hrvatom, a cijelu situaciju je komentirao i Karl-Heinz Körbel, legenda Eintrachta, koja je upisala više od 600 utakmica za klub.

“Ako Bayern krene pritiskati, Kovač bi se mogao predomišljati. Moguće je da iz Bayerna kažu: ”Niko, stvarno te želimo i platit ćemo Eintrachtu odštetu od tri, četiri milijuna eura”. Kovač bi se mogao dobro uklopiti tamo. Da ja vodim Bayern, izabrao bih Niku za trenera. On je veliki profesionalac, sjajan trener, donio bi nove ideje u München i siguran sam da bi ostavio svoj trag”, kazao je Korbel pa dodao:

“Odlazak Kovača za nas bi bila apsolutna katastrofa, sa sportskim direktorom Fredijem Bobicem nosi čitavi projekt. Niko zna kako se nositi s Boatengom i Antom Rebićem, a to je teško”.

Prošlog tjedna se o svemu oglasio i Kovač:

“S Eintrachtom imam ugovor do 2019. Nikad ne znate što će se dogoditi u nogometu, ako se ništa ne promijeni radit ću ovdje do 2019.”

dnevno.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Uskrsna poruka biskupa Komarice : „Što tražite živoga među mrtvima? Nije ovdje, nego uskrsnu!“ (Lk 24,5)

Read Next

DON BOŽO MARKOTIĆ- ČAJDRAŠKI HEROJ ČIJA SU DJELA SVETA

Follow On Instagram