Nonšalanto je uzeo auto roditeljima kako bi se provozao po autocesti, a policija je ostala u šoku kad su shvatili kojom brzinom je vozio

By

Osmogodišnji dječak iz Njemačke zapanjio je policiju svojim riječima nakon što su ga pronašli na jednom stajalištu na autocesti gdje je upalio sva četiri žmigavca i postavio sigurnosni trokut na cestu.

Naime, sve je počelo pozivom žene koja je policiji pola sata nakon ponoći prijavila da joj je nestalo dijete i Golf koji je bio parkiran ispred njene kuće u zapadnom dijelu grada Soest.

Samo se htio provozati

Kako je policija objasnila u priopćenju, osmogodišnjak je uzeo auto od majke i odlučio se usred noći provozati po autocesti na zapadu Njemačke. No, majka je dječaka četrdesetak minuta kasnije pronašla na stajalištu na autocesti A44.

Na stajalište je stigla i policija kojoj je dječak objasnio da se samo htio provozati te da se odlučio zaustaviti jer je osjetio nelagodu nakon što je automobil dostigao brzinu od 140 kilometara na sat.

Majka je izjavila da dječak redovno vozi karting, a da je i ranije vježbao vožnju pravog automobil na privatnom posjedu.

izvor:100posto.hr

You may also like

Hot News